22-23 sep

06.03 Strömavbrott.  Denna gång ingen info vis sms som de brukar vara.

Igår missade jag att skriva. Fredagskvällen va en trevlig liten tillställning på Pinchos inre hamn.Vi bjöd mor på mat…hon kanske hade uppskattat en god köttbit nånstans  men nu fick de bli så här.De va faktiskt Birk som ”tipsade” Personalen inte av bästa sort utan ganska besvärade. Får bli inne i stan nästa gång.

Igår en dag med stall,träningar och ett stallmöte. De har jag inte ofta då jag alltid har en förhoppning att de ska funka. Man kan alltid hänvisa till nån slags otydlighet men det kanske ?kan bottna i en ”jag vill inte göra för mycket om jag inte behöver”. KAN va de eller så behöver man veta. SÅ egentligen ganska onödigt att ta upp av mej här o nu men tänker inte sudda.

Jag fick proffs hjälp med att formulera ”kontrakt” o de va bra.

Tror alla va ganska nöjda och fick tycka till.Inte så att de inte fungerat men nu är de ganska tydligt.

Igår när jag satt i min älskade TV soffa och kollade va de fanns på ………..vill inte längre se följande program: Natur/djurprogram(älskat detta förut) men jag orkar inte. Det pratas alltid om hur de förstörs,utrotas och annat evolutionärt.

Egentligen vill jag endast se frågesporter ,tävlingar och såpor. Program om nästan ingenting.