6 sep

06.00 Fikar.  Hade en mentalcoachning av mej själv i går kväll. Inte lätt alls. När jag la mej va de som elefanter gick i bröstet. Hjärtat höll på med sina specialslag. Jag tog ingen sömntablett  utan försökte hitta en position och en andning som passade. Somna till slut o sov rätt skönt.

Red Zacharyy igår. Lydnadsträning ute. Tillsammans med en till som behöver de  Lucky. Inte bästa kombon.Zachary ställde sig rakt upp en gång och jag imponerade stort på Cilla som red Lucky. Att jag inte ….sket ner mej.

Nåja.

Skrutt varit hos veterinären för första gången. Fick sina tänder putsade mm. Slår man ut de 2500:- på 8 år är de inte så stor kostnad. Fin blev han.

Timmerstockarna är nu uppsågade. Fasen vad  jag lyft o sågat. Intet hemmagymmande behövdes denna vecka.

Idag blir de Hagfors i träningar. Innan ska stall och ridning avklaras.