2-3 sep

05.31  Fikar. La mej 21.20 så jag vaknade tidigt.

Helgen har gått i stall och vedkapningens tecken. Älskar o kapa ved. Vet inte varför.

Igår var jag till Örebro o dömde fälttävlansdressyren. Fick släppa ut hästar 05.15 då jag skulle va på plats strax före 8. Kul,de va länge sedan jag dömde en fälttävlan.

Började åka mot Linköping för min bisittning men vände vid Mariebergs köpcenter. Orka inte faktiskt. Blev som två dagar på en dag vilket ioförsig inte är nåt nytt men just denna dag.

På lördag red jag några och inga igår. Idag ska nån på uteritt och några ridas.Får bli bommar idag.

Sjukdomar  har jag förstått börjar med psykiska problem  som övergår i fysiska och tvärsom. Detta äckliga med hjärtat är en sådan sak. En psykisk som blivit en fysisk. Det började mitt på dagen lördag…..när jag skrittade av en häst..gav sej faktiskt när jag började med veden. Inget igår på dagen men nu på morron. Huller om buller.