22 aug

sömn04.55 Fikar. Vaknade 04.15…Gick inte att sova. Hjärtklappning eller vad de nu är.

Jag är inte sjuk! men i lördags natt vaknade jag mitt i natten av att hjärtat slog hårt och oregelbundet.Gav sej egentligen inte helt men jag red,tävlade(kändes inte nåt då) dömde…åkte hem var lite konstigt när jag kom hem oxå. Har hållt på så…i tisdags åkte jag på inrådan av rådgivning in till akuten. Jag har ju högt blodtryck som jag äter mediciner för.

Har kollat trycket och det har länge hållt sej på 75/135…..tyckte de va konstigt att det kändes helt plötsligt oregelbundet o hårt på nåt vis. Jag har sista veckan haft en konstig huvudvärk.Kanske detta?

Nåja …kom in och EKG togs på 5 sek? Jättekonstigt. När jag tog ett EKG på stenåldern fick man ligga ett tag?! NÅja så är de nu. Blodtrycket var 100/150.  De pratade med mej som jag verkligen hatar. ATt det kunde gå upp för jag va orolig att de skulle gå upp typ. ….Att de inte går vidare ,det hade ju inte rusat så länge och de skulle gå över.

Får se om jag åker ner o tar ett nytt blodtryck idag på ”verkstan”…synd att distriktssköterskan har pensionerat sig. Hon var ju den som ringde in mej i första skedet ,frågade om nån pratat med mej. . Såg till jag fick medicin.

Nog om detta.

Idag rida. Zachary 2% bättre igår. Alltså seriöst,nåt fel är det i skallen. Så olydig. Så underbar. Tarco gjorde nåt halvnormalt byte faktiskt. Actor på lina……CIlla tog resten.

I morron minitävling. Inte med själv.

Fölis…… det funkar fortfarande med Samatha och diandet. u närmar det sig tre veckor.