14 juli

05.19 Fikar…alldeles mitt i en för torr sommar.

Leksands Lekland. Jättetrevligt.Det känns rymligt.Första dagen lite regn och hade filt på mej då jag glömt långärmat.Birk helt frälst på GoKart och LaserTag.. Jag gjorde min comeback på studsmattan o gjorde volt. Bra för o va tant men småbarna gör de hela tiden.

Käkade på Korsnästäppan tror jag de hette. Gott. Dag två var de fint o varmt. Samma koncept men denna gång lite vattenrutschkanor.Var till gymmet o fusktränade båda dagarna(på hotellet).

När vi kom hem bar det efter en lektion av till Vara och hämtade upp två hästar.

Har sedan dess försökt komma ikapp här hemma. Vädret ställer till det då man alldeles alldeles strax behöver börja stödfodra då det inte kan växa. Har några delar man kan hängna in som bete men hur lätt är det att stolpa i cement??Inte lätt men ja de går.

Zacharyyy inge vidare. Vet inte om det är för han stod tre dagar?Tror inte jag ”klarar” av honom.Töligt.