17 juni

05.52 Fikar. Gjorde en grovplanering över veckan. Det är mkt som ska hänga ihop inför Midsommar. Allt från att komma ihåg att köpa bläckpatroner till att lösa domarfrågan.Allt från att räkna ut när pajer och ägghalvor ska göras till att harva banor.

Lär mej mer o mer att delegera men detta är svårt på flera sätt. Om man inte är ytterst ansvarig så ÄR det lätt att flyta iväg på nåt vis. Alla har sitt vilket man definitivt får respektera men i dessa lägen är det så lätt att de blir friktioner. Sedan är ett dilemma att man vill kanske för mkt…..En massa småsaker som höjer trivseln på en tävling.

Men vi är ett bra gäng.En del saker går inte att förbereda men man kan bli bättre på att planera.

Tävlingsmässigt vet jag inte hur de blir. Tarco….han har gått på halvfart pga av skoning och att han varit illa åtgången av insekter….troligen allergisk. Då när de va som varmast -hemskt.

Zacharyy skadad.    Har en fin 5 åring som jag red igår…kanske är med i nån LB

Idag ska jag rida 4 st och en lektion. Sedan är em fri till annat.