4 juni

06.01 Idag mini-gymmat. Blir så stel av att inte.

Tävlade igår. Många tävlade.

Chaos är ”tjingad” av en köpare och jag sa till Carro hon kunde skippa tävling om hon ville men åkte o red i vårt lag. MsvC på 71%. Sån jädra kung hon är.

Vann.    Emilia på Trischa red samma klass på 66% och är väl personligt för Emilia-superduktigt. Klar för MsvB?

Tobias red och Madde startade upp Java på fina %.

Jag red en B5. Hopp om att kvala vilket lyckades med nöd och näppe. Hahahha Snäll i lastbil,inte lika sparkig som han brukar. 1000grader varmt.   Jag är själv inte så berörd av värmen när jag rider men tror att denna häst är de.Märkt förut ,att man dessutom behöver nästan en timmes ridning sätter sina spår.

Ingen ursäkt utan det som hände i programmet är de som händer.SVår att nå……svår att rida på helt enkelt . Inget tittig alls….oberörd. Mer fokus på mej….bryter av till trav i en mellangalopp,tror aldrig de har hänt mej förut. Hahahahahah    Bråka i vänster slutan. Satte alla byten. Gick inte riktigt fram ärligt men hamna på 63 nåt.

Laget hamnade på andra plats!!!!

Idag ston hämtas/kollas. Rida ett gäng. Iordningställa stora hagen.