12 maj

05.42 Gårdagen va fasen i trötthetens tecken. Åkte till Örebro. Fikade på kursen och alla satt o lyssnade på Bo Jenå. Han var ganska intressant och inte riktigt så som jag föreställt mig. Tyvärr va kursen ihopblandad med Ridlärare och då blir de en del ridskolesnack mm . Man tappar då lite fokus och de blir segt.

Ganska snart efter frukostfikat (kändes de som) va de lunch. Gott.

Manegen efter det och några ekipage att titta på,Bo instruerade. Bl.a fina Freigraff af Hvarre som jag sålt. Han gilla den tror jag.(partisk)

Kursen slutade 15.30 typ och åkte hem. Trött nåt så innihel….e

Planen va ofattbart nog att gå in o sova en stund. Ist åkte jag traktor m Birk,som körde massor från hagjobbet. Sedan blev jag pizzabud.   Titta på Lets Dance. SOmna i soffan o skulle lägga mej tidigt. SÄngen typ 21.45. Kunde inte somna……somna 23?    Vakna halv fem. Inget blev som planerat.

Regnar ute. Ska nu ut o fodra…göra det jag hinner innan dömningar 9.00. får rida när jag kommer hem.