18 april

06.20 Kört plankan o mage. Kom hem 22.00 igår. Var i Sköllersta/Kumla och hade programträning/träning hos ett gäng som gjort en storsatsning i år..

Satt i bilen och funderade på om man va ekonomiskt oberoende,skulle man ha en annorlunda attityd??? Jag TROR jag skulle ha de. Hur många har inte önskat att de kunde säga till ”chefen”-JAG SKITER I DETTA SKITJOBBET men man kan ju inte.

Eller en chef som har lust att säga till sina anställda-GÅ din late jä……..       De mesta får ju en ekonomisk konsekvens. För arbetsgivaren en massa pappers/fackligt osv. Som anställd ingen attraktiv personal direkt.

Man får så ofta pga en ekonomisk konsekvens bita sig i tungan. Konstigt ? eller inte konstigt?   Man skulle nog oxå vara supportande till de människor som bidrar MED energi .

Kan va roligt o spekulera om olika scenarier som dessa…hahah

Kycklingar på väg. ca 3 dagar kvar innan kläckning,förberett med värmelampa och nyinköpt låda. När jag stod o hällde upp kaffe från bryggare som är bredvid BB så fasen hörde jag ett litet kvitter inifrån äggen. Konstigt.

Idag hade jag tänkt fota lite . Roligt med färska bilder på hästarna.