10 mars

06.04 Fikar. Visst har många andra de värre…..Visst är de så. Man lever dock i sitt egna universum,det är detta universum som ska fungera. Inte att nån i Indien inte får mat. Det är för stort och jag har definitivt börjat stänga av-Tyvärr.

Man gnäller & gnäller om de ena än de andra men gud va de håller på. Snacka om att arbeta i motvind.

Det är som att man jobbar o jobbar sedan under vägen så är det stora hål som det sugs in några 10.000 kronor i rätt va de är,utan förvarning eller orsak….. helt stört va jobbigt de bli.

Jag älskar att jobba,faktiskt. Vill egentligen inte ”sitta still” aktivt isf. Positivt och negativt. Man bryr sej,faan va trött jag är på att bry mej,faktiskt. Om sånt jag bara kan skita i…..

Den här hästbranschen…..varför i helvete ska folk hålla på o luras? Lika mkt de som säljer  som de som köper. En person som jag  fick köpa tebax hästen från som de va ”jättemkt fel på och oridbar”   (Jag sålde den till kompis efter en vecka-nu placerad i Msv dressyr)   Hon har en saluannons på häst nu?!?   Va håller folk på med? EN annan säljer en häst pga hon har för många hästar- ringer på en köpeannons och ska köpa en ? Det blir inte så trovärdigt. Handlar man med hästar så gör man ,behöver inte ljugas. Detta gör att alla blir misstänksamma ist.

Ja man köper en häst för ex vis 100    rider i 2 månader säljer för 120. KOstnader stall-hovar etc…arbete. En liten lön. Ett arbete. Inge konstigt med de.

Högt blodtryck,både över o under… trots medicin så höjs de. Ska få gå med en apparat som tar trycket var 30 min. Värsta är dessa nätter. Man tror(jag oxå) att det inte sjunker på natten…. därav huvudvärk osv….

”Du måste lugna ner dej”    Inte intresserad av att ”lugna ner” mej egentligen. Intresserad av att denna årslånga Woodo kunde lämna mej. Nån har mej som docka och ser till att saker händer. Så känns de