6 mars

06.11  Nu är man i NewBody träsket. Fattas redan grejer . Nåja de ”erkände” men det rör ju till de i min redan röriga hjärna.

Treåringarna hemma. Intressant.

Jag försökte ju få tag på Vårdcentral/läkare om mina tabletter och problem m sömn.  Oj va svårt de va sa de…… var ju oxå på röntgen med handled/tumme som jag väntar svar på.  Inget händer.

 

Torsdag blir JAG uppringd av sköterska på VC Molkom som undrar om man tagit hand om mitt problem m blodtryck. ? Nej vadå sa jag,jag fick medicin och tog om de i november sa jag, Hon svarade de va inte bra då heller,undertryck för hög och jag undrar om du varit till läkare?

Nej sa jag. Hon sa du får komma hit på måndag ska vi kolla igen för de behöver åtgärdas.

Jag var där igår. Det hade stigit ,både över o undertryck trots medicin. Hon pratade om det och mediciner alla olika läkare skrivit ut eller inte skrivit ut. Jag sa att större delen av mediciner visste jag inget om.  Jag frågade när jag skulle få svar på handled. Hon kollade, det var utskickat 22 feb sa hon.

Öhh nej inget till mej iallafall. Nån annan läkare hade skrivit ett brev som jag såg på skärmen. Artros i leder tumme handled samt skeva kanter på nån led.

Avslutade med ”Hör av dej om du undrar nåt”  hahahahahha. Rekommendation Ipren.   Jag är ju tyvärr uppbyggd av värktabletter.

 

Nåja sköterskan rekommederande och föreslog några andra prover som oxå togs.  Tänk va konstigt både den totala avsaknaden av uppföljningar  och den påkomna uppföljningen av en sköterska.?!