27 feb

05.53 Inte lika kallt. Käkar frukost,macka o kaffe. Tittade på sista avsnittet Bron igår. De va dags med ett farväl. Faan va bra. Eller visst skulle en fortsättning kunna bli av?

Idag rida och nån lektion. Eftermiddagen är helt vikt till jordbävningen inne i huset.

Katten på råttan råttan på repet….Birks rum fixat,inte iordning men fixat,han behöver lådor under sin säng för kläder. Hade under vår säng med lakan o sånt. Ut m lakan…..Birk får bara in en av sina två byråer, den andra får stå i vår hall,bort med den vi har….. men allt är stiltje. Man går terrängbana in i TV rummet. osv.

Hästarna…ja man kan undra hur länge en hästs istadighet håller i sig?  Ja man kan tänka ”de måste va nåt fel”   Gissa om jag tänkt. Väldigt ofta. Jag har gjort de som står i min makt att göra,röntgat,ridit med smärtstillande men inte OCH det mest konstiga. Avlutar varje ridpass att kännas som en dröm.

OCH att istadigheten inte kommer vid press eller arbete utan tvärtom egentligen. När jag passerar utgångar i skritt ex vis. När jag ser filmer från att jag provred så går han formmässigt så mkt bättre.  Han har ett makalöst tryck i sig, trycket är inte sammankopplat med att han tar skänkel.Han tar inte skänkel när jag ber han ta skänkel men han byter,ökar osv…..

Han rör sig så fint o luftigt MEN är oxå 1.85 ……tar man inte skänkeln fullt ut så blir det MYCKET häst att rida på.Het,trög och 1.85…

När det ”släppt” skulle han kunna vara 1.60 . Lätt för allt.