21 Feb

06.33 Tätt i huvet m snor och huvudvärk. Ryggen ok men vänsterhand värker. Såja …De får bli dagens gnäll. + 50 är man tilldelad ett visst mått beklagan.

Ryggen förvånansvärt bra!Skönt.

Minus 11 idag      + 11 i köket ,nån slags symbios liksom.

Zacharyigår……börja värre än nånsin och då menar jag nåt så banalt som att han tittar mot utgången och försöker gå dit. osv osv osv.    När 30 min hade gått började JAG rida mkt bättre. Han är svår ,känslig och krävande. I annonsen stod det ”kräver ryttare m god fysik” förstår att detta kan tolkas på fler sätt. Jag trodde de var ett sätt men fråga inte om de andra.

Han röntgenbilder är genomgådda för att grabba ett sista halmstrå men inte nåt att säga!!. Hahahhaha typiskt.

Jag kör vidare.

Filipstad idag.

Har börjat renovering av Birks rum. Ny säng ,nytt data bord,tapetsera mm. = RÖRIGT