16 feb

06.10 Fikar. Tog en stark tablett så jag sov bättre i natt. Sömnproblemet kommer inte av den vanliga oron utan av revbenen. Men bättre. Till G Runberg idag. ” förstör” hela dagen då jag behöver va på plats 11 …eller hjälper hela dagen. Man får eld i röven att sätta fart.

2 hästar ska jag rida innan. Tror Herr Zackary märker jag är lite skadeskjuten och håller på rätt rejält innan han säger : OK da.

Gjorde kyckling m currysås till Birk. Aldrig gjort men gud va lätt. Skönt. Dela fileer i små bitar,kokte 30 min m lök,lagerblad,peppar,salt,morot.    SÅs m lök,äpple buljong o grädde(curry föstås)

Jag gjorde en tomatsoppa till mej.  Kul o laga mat-terapi.

Spekulanter på fina grå,,, de haglar spekulanter.KOmmer söndag. EN ringde igår o va jättearg för hon inte fick komma före den på söndag_= först till kvarn tyckte hon.   Ja iofsig men hon fick vänta.