6-7 feb

branäs 0 branäs 1 branäs2 branäs3 branäs 506,45 Sista hela dagen i Branäs. Temperaturen blivit mer uthärdlig alleftersom. Igår runt -10.  Det var mäktigt m -18 i backen ,för att inte tala om stolliften. OMG va kallt. Blåst på -18 ..känn på den.

Lars åkte hem månd em för att åka till Stockholm o fortsätta jobba. Det räckte för han oxå,ont i knä och lite gammal o less.  Det ÄR lite jobbigt o vägra bli gammal. Jag känner det oxå. 55 år och igår åkte vi 4.5 timmar totalt. Vila emellan men ändå.Jag har inte ont nånstans bara lite stum i benen. Bromsar ju rätt mkt vilket jag är övertygad är mkt slitsammare på benen än åka rätt ut. Dock sliter bromsandet mindre på psyket.

Idag samma rutiner.två timmar fm. Två pass på em.   Birk har gjort nästan alla läxor.

Rapporten hemifrån är att all går fint. Hästar går bra och alla mår bra. Puh.

<hemma em i morron torsdag