31 jan

06.08 Fikar. Blir inget kört dessa dagar. Fredag får jag ta igen.

Alla ridna igår. SKall rida grå idag,hoppas vi hinner raka honom då han är väl fluffig. Han är riktigt fin alltså… så synd han inte är 1.70 då skulle jag behålla.

Tycker fasen alla hästar är fina nu…. bra hästar i stallet. Utbildningshästen går från klarhet till klarhet,Den svarte är så fin men lite ranglig och behöver lägga på sig. Zacky verkar de som tänket varit rätt,inget quickfix kan jag säga men helt magisk när han går.

Chaos fin, blev fel när Carro bytte och slängde in 4 byten i varje..mjuka stora. Så lätt för detta.

Idag rida och Filipstad.Behöver sitta med NewBody supporten idag eftersom jag inte haft tid/fattat vad jag ska göra. Inte orkat ta in kanske? Allt är så ”lätt” nuförtiden,via dator alltså. Inga listor,ingen kontakt bara en jävla massa lösenord och elektroniskt skit helt enkelt.

Semester närmar sig,bara de…….. PLANERA!!!!!!! Kan ibland tänka att gött o bara skita i de…..men visst ,när man väl är på plats. Och bäst av allt,se Birk så nöjd och glad.