18 jan

06.50 Käkar frukost. En rolig grej på morron. Jag laddar alltid kaffebryggare kvällen innan. Den står på en bänk i ”tvättstugan” och bredvid har katter sin mat. Jag kom hem igår,skulle ge dem torrfoder och slarva till de ,tappa o de flög torrfoderbitar..  Plockade iordning och så va de bra med de.

I morse tryckte jag på knappen och det började brygga kaffe. När de va klart tog jag kannan och skulle hälla upp. hahahaha då hade en torrfoder lagt sej som en kork i hålet vattnet ska rinna genom. Allt kaffe var alltså filtrerat genom en kattmat.   Hahaha kanske va jättegott men inte ens jag provade.Hur de kan bli.

Igår va de inte jätteroligt att köra från Filipstad. Körde i snöyra och modd 50 km i timmen.  Nåja

Idag själv på farmen igen. Rida och fixa. I em har jag frissa-tid.En massa fix inne därefter. Jag är rätt påställd fre-sön så man får förbereda.

Ett långt snack med min ”företagscoach” Anki Almlöf… bra tänk och mkt konkret.

Lars återvänder från en vecka i Stockholm. SKönt