5 jan

06.49 Gymmat. Granen borta ,cykel framme.Plockade bort julen igår,lämnade kvar röa mattor o gardiner. Får gå nån vecka till.

Livsåskådning: Man kanske måste va lite dum i huvet för att orka överhuvetaget? Vad är det som driver en till vilken nytta?Ens tid på jorden r så ynklig…ett litet fragment av nåt stort. Man kämpar o mår…….egentligen spelar ju inget nån roll i ett stort perspektiv?

Det blir inte lite jobbigt när man börjar tänka så.Att hur än man vrider på sig så är det slut inom en rimlig tid?!Det här med att rädda världen känns verkligen inte aktuellt. OM man nu ska va med så är det för mig iallafall mina närmaste som är viktigast. OM nu världen finns om 100-150 år så kanske det sitter nån o pratar om 2000 talet då hela världen blev si och så och att inte vi fatta eller vi var så. Samma prat som vi pratar om människor på 1800 talet mm. Vi är bara en liten grej liksom…. Önskar jag kunde stänga av just denna delen i mitt tänkande.

Idag rida,stall o greja. Lite film om de passar på nya hästar. Tandvärk. Får ringa. Behöver få Zachary vaccinerad oxå.

Kompis kommer i em. Taco-mys-kväll.