8 dec

06.35

Jag har tittat igenom filmer när jag ridit Zachary…ända sedan provridning och jag ser egentligen samma sak. Det har egentligen inte ”gått bättre” förut utan legat o pyrt känns de som.

Idag är de stall o rida. Kanske kan rida ute om jag inte blåser bort. Behöver åka 12 till Sunne och hemma precis till Idol   20.00

Ganska lugn helg med hemmagrejer.

Sjukvården…… Jag har en tid haft lite ont i nedre delen av magen(tjejmagen) inte snippa men magen. Jag har ingen lust alls att gå till Vårdcentralen Molkom för en gynundersökning.  Utan att bli rasiststämplad  . Jag har alltid tyckt det är ”jobbigt” att gå till manliga läkare som inte är gynekologer. När de manliga dessutom inte pratar flytande svenska ….. blir värre.

Ringde gyn i Karlstad. Nej  det gick inte.    När jag berättat sa sköterskan: Man kan ha ont i magen……. Ja de KAN man ….herregud vilken jävla kommentar.

Jodå jag fick ett brev hemskickat med en ansökningsblankett att få vård nån annanstans än Molkom.

ORKA! detta ……