28 nov

06.27 Gymmat lite. Haft nån låsning i ryggen mellan skulderbladen några dagar.Lite svårt att sova i natt pga detta… Funderade på att skippa biceps men hängde en stund i armarna på stången och sträckte ut och m ,varvade m bicepscurl och fasen tycker de släppte.

Gjorde Nuggets igår. Gott. Hade köpt en utomhuskycklingfile.

Idag rida,stall. Hämta Birk och åka in o klippa oss. EN lektion i kväll här hemma.

12,22 Käkar pannkaka. Haft ut mattor nere o dammsugit. Ska diska innan jag åker till Birk.

Zachary….fram till handen, ut m halsen, inte iväg,lätta av,provocera med att ibland inte ”hålla ihop”, det är de jag menar med tvärtomridnigen.   Han travar på utav helvete helt enkelt och trycker upp nacken och vips så fläker de iväg för bjudningen är inte äkta samt med spänning.

Börja om,fram till handen ut m hals osv…. Nåt som blivit oerhört mkt bättre är skritten och halter. När skritten är spänd ,skrittar jag tills den är bra.

Ryggen mkt bättre. Roligt