15 nov

06.49 Gymmat.

Igår red jag Zachary,var själv på gården  men han är inte den man ramlar av kanske,i första taget. Förberedde med att stänga dörrar i manegen då jag har känt han spejar lite mot utgång.

Jag hade Micklemtränset på,Carro hade ridit några varv dagen innan och tyckte de kändes bra. Han fick nåt bryt men rättade in sej i ledet.

Första varven gick fint…. han verkade häpen att dörren va stängd(nu förmänskligar jag honom men han är rätt dominant) Jag tänkte hm….. går på Metacam och går fint,de är nog nåt som stört alltså.

Spekulerade i om de va bättre eller sämre,att han hade ont eller bara va svår.

MEN så börja han …….krångla. Bara av att jag red rakt fram. Tyckte dock att tränset hjälpte mej att snabbare komma tillrätta med allt. Tron kan försätta berg,de är bra.

Tror detta är en mkt mental bit hos mej ,om man tänker på Kbt så handlar mkt om ens automatiska tankar,ofta negativa. Vad är det första jag tänker när han börjar konstra????

Baserat på resten av livet så kan de mkt väl vara: Nej nu skiter de sej igen,varför inte när resten är som de är,varför skulle jag få en fin häst som funka,jag blir så ledsen   bl.a bl.a bl.a   Det hjälper inte till i hanteringen av en 1.85 stor dominant häst kan jag säga.

Trischa står o bockar i boxen….kul o sätta igång henne???

14.28 Idag åt jag de sista utav min grönsakssoppa a la städa kyl.  Städade rensade hallen m mössor,vantar o annat man samlar på sej.

Red Zachary…..samma procedur som igår. Tur att han bråka lite för då är de ”bara” attityd. sjätte Metacamdagen.  Men jag löste de bra. Jag är inte rädd utan mest ledsen o besviken. Besviken ? på hästen? Njae inte egentligen utan mer på faktumet.

Ska börja tänka på vad jag tänker direkt det händer,lite som om man skulle köra av vägen……man står där i diket. Vad tänker man? Hm vilket tillfälle….det kommer säkert en snygging i reflexkläder som är bärgare?eller faaaaaan  va alltskiter sig!!!!!

Bara o väja. Inte alltid så lätt baserat på en del händelser på sistone .

Snart Filipstad