11 nov

kerstinSätter in en minnesbild på Ragnar…….Lodbrook.

06.14 Idag ingen gympa,själv i stall. Tror dock att jag ska ta en långpromenad m dans-moves senare. OM jag hinner. Skall färdigställa min fina sadelkammare idag har jag bestämt.

Svårt att hinna göra klart om man har 18 min eller 24 min här o där. Idag har jag en längre stund .

Bra dag igår. Tog ju in lösdriftshästar onsdag för avmaskning och verkning. Ena märren mugg så den behöver vård. Har sån tur att Camilla (inridaren) ska hemöver med tomt släp fredag så hon kan ta med tvååringarna.

Har haft ångest över detta i ett år. Först deras separation från mammor o dyl sedan in i en transport. OMG!!!!!!

Tog 5 min?! Parkerade i manegen,de va så nyfikna på transporten och att de fanns havre därinne så de gick in lösa!!!! Hade dessutom stått som ljus hela vägen 3 timmar.  Så skönt.

De kvarvarande tre blir kvar inne och får gå i grushage till muggen är bättre.

Hämta Birk,till stan,ögonfransar fixade. Där somnade jag rejält denna gång. Iväg på ett ärende och mötte sedan mor på Granngården.

Handla,trodde jag skulle hitta några kängor till Birk men inte.Blev de vanliga,hästmat.

Bergvik nästa,kom på att Birk växt ur sina termobraller så de fick bli nästa projekt,jodå på Stadium hittade unge Herr Strand ett set m byxer o jacka. Kostar de så smakar de eller tvärtom. Fick oxå se ”världens coolaste mössa” så jag gick all in med Visakortet.

Mataffär. Fick för mej att överraska Lars lite m vin o kex-köret. Han hade dock bestämt han skulle jaga idag så det blev en sipp vin. Blev de för mej oxå-som vanligt. Hade köpt ett Valpolicella rött . Det är gott.

Idag två lektioner och en skritt på Zachary. I morron ska de bli kul att döma i Örebro