6 nov

06.41 En gymping.

En massa småsagor tar hela tiden slut. Zachary svår och behandlad. Det var ju två veckor sedan. Var inte halt men en liten reaktion vid böjning så det togs hand om.SKall sättas igång så smått.

Trischa …den gulliga. Stoppigare än vanligt. Såg fram emot tävlingen igår. Red lite hemma på morron….kändes Ok men inte helt likt sej.På tävlingen fin när vi skrittade ute osv….. börja rida fram. Stanna….stanna skulle inte gå….. inte ett varv utan stopp. Sedan va de min tur,chansa o gick.in.

Kunde vända rätt upp till slut men sedan 5 stopp innan traven va slut. Börja rida lätt och utgick. Böjde henne när jag kom hem. Reaktion på båda framkotor. Lika mkt = inte halt men stoppigare än vanligt.

En till sak, när jag hämtat henne i hagen sista veckan inte så intresserad. Usch va surt.

Idag hemmavid och greja med annat-färdigställa min fina sadelkammare bla.

Lite lektioner nu förtiden……har man tröttnat på mej? Ja så kan de va men det går bra för de som tränar i allafall. Eirin Karlsson på fina Quattro vann båda MsvA i Lysekil på fina %.    Hög lägstanivå.   Eirin får utdelning…..tränar genom bra & dåligt. Ibland blir det så ibland si.

Det viktiga i all träning är att NÄR det inte känns bra är det som viktigast att träna.

Ska denna vecka leverera en häst i Stockholmsområdet.

14.13 En massa kontorsgöromål. Kom av mej alldeles, Usch. Sorterade frysen innan..inte frosta av o så men kolla vad man kunde hitta. Ja mat har man ett tag iallafall. Hitta en soppa och Nötrulle(älg )bl.a och en massa jordgubbar.

Birk kommer och jag ska hjälpa han med några hörlurar. Assam klippt idag. Zachary promenad 20 min. Snäll. Trischa väntar på ATG i morron. Filipstad närmar sig.