25 okt

06.49 Gymmat lite. Idag besiktiga häst.

Zachary kollad igår på ATG. Ngn lite markering kota fram . Tyckte inte de ”rättfärdiga” beteendet. Bedövade kotor och red….ingen skillnad… kollad. Kota behandlad. ”bara tuff att rida”.  Ska prova att rida på Metacam  bara för o vara 100 ist för 98%.  Sedan får man fundera på att kämpa på eller sälja till nån duktigare.

När vi gick in i nya ridhuset på ATG så va de ett jädra liv på plåttaket. Eirin var med och vi fundera på ”va fasen håller” fåglarna på med. Trampa runt som bara den. Veterinär kommer in och tittar när jag rider. När vi går ut så ligger de en Duva med avknoppat huvud(som ligger bredvid)

Det var nog ett mord som hände på taket. Så såg Svalorna ut som blev massakerade av Höken i stallet.

Asch mord o mord,de ska ju ha mat de oxå…..helt naturligt  alltså.