17 okt

06.31 Fikar..hästar ute o äter hö.Då jag är själv i stall kändes de bra att de va ute tidigt.Bara o börja mocka. Hade en riktigt skitnatt eller innan natt. La mej 22 och hade då somnat 100 ggr i soffan redan.  denna dag oxå.

Fasen va otrevligt de är…..man ligger ,vill somna men hjärtat känns som man springer. Det handlar givetvis om tankar mer än nåt annat. Ofta hjälper de o ha nån slags Mindfullness….. jag ser mej själv rida nåt program på nån häst ,hinner ofta inte ens till galoppdelen förrän jag sover men ibland alltså.

Fick flytta ut i soffan……där låg jag till 00.30 trots en panikåtgärd,insomningstablett.  Vaknade med ett ryck,innan klockan hann ringa.

Nåja de går,Har en lektion senare i em .. SKall försöka rida minst två stycken iallafall. Till helgen str nog sadelkammare redo att flyttas in i. Sitthörna,vattenkokare,snackskorg skall där finnas.SPännande.

13.08 Lunchdags. Tomatsoppa.

Alldeles ensam på gården och rida…….. tänker på Mia som föll av och bröt nacken(gick rätt bra ändå)   Man kan bli liggandes,

Zachary bråka värre än värst. Han kände kanske att jag inte  ”våga” ställa till det. Gick av o longera två ggr. . Gick upp o va så arg på mej själv. Backa bandet o skritta ……..runt i cirklar. Till slut så gick de…..Tam så att säga. Puh.  Märktes redan i stallet faktiskt. Han stod i går och det är alltid värre när han stått.  Hm

Trischa…….. jag gav mej själv en 9: a på 5 i vart fjärde.  SÅ fin. Det mesta funka och red inte så länge. Skritta ut en sväng.

Lektion vid 15 och sedan hämta Birk.