14 okt

06.15 Fikar . Inget gymmande idag,stalltjänst och rida. Orkar inte mentalt. Tycker dock att de kan va skönt med en hemmadag så att säga. Gör mej inte så mkt om de är mkt hemma utan klart värre om man har tider utikring att passa.

Hinner nog rida nån på fm oxå.

Kom hem från kul men kort dömning i Mantorp ca 21.20. Vilken fin anläggning. Där kan jag tänka mej att åka o tävla.

Och döma för den delen.

Muffinsanalys. Jag kan ibland köpa dessa färdiga mufins på mackar. Fyllda m socker gör de sitt på en bilfärd,en stund iallafall. I särklass är Kardemumma och Citron godast. I alla bakverk. Äter men gillar inte m bär i osv….eller choklad,blir för mkt.

SKa nog se efter recept på dessa muffins.

Idol kollade jag ikapp och rätt åkte ur. Där ser man att en artist inte bara är en röst. Så tråkig….hon som åkte ut alltså. Sjunger jättebra men ZZZZzzzzzzzzzz.