1-2 sep

07.00 Missade igår. Tror de va för jag inte orka. Gjorde stall,red två hästar som gick riktigt bra. Zach o Trisch. Jättekul. Tog tempen….38.0. Åt lunch o la mej i 25 min(precis som de skulle hjälpa)  Åkte till Årjäng för träningar till 20.00.

Tryckte i mej en halv stor chokladkaka på vägen dit. Trevliga träningar,go fika och resten av kakan på hemväg. GAHHHH.

Hemma 21.30. Somna i soffan.

Bättre idag. Tog sovmorron och skippa gymmandet.  Nu stall. Mocka o hjälpa CIlla. Jag rider Salle idag ,mina får vila sig.

Birk åkte till mormor igår. Han har börjat sälja jultidningar-som inte är jultidningar lägre utan små julklappsgrejer. Fina och mkt roligt som inte är för dyrt. Vill ni titta? hojta till.

16.52 Jädra bra dag. Ridit Salle. Fin San Amour 5 år.    En lektion. Rensat o sorterat täcken,slängt grejer,rensat förråd mm. Ett månads loppis planeras. En massa fina vintertäcken skall säljas. Bara o komma o köpa. Ska sortera o lägga upp en sida. Säkerhetsvästar o annat oxå.

Alla mina pokaler o rosetter som ligger o möglar på vinden ska tas om hand. Soptipp med grejer å¨måndag.

I morron rida tre,til Hammarö o hämta Birk,fortsätta rensa.

Att man konstant måste rensa göra om göra rätt beror på att det finns ingen förvaring. Ingen källare,ingen vind ,inget förråd.  Visst…en uppsjö av IKEA plastlådor vore perfekt. Sortera,organisera. OK vara ledig 2 veckor för att ta itu m detta. Då kanske de skulle gå lättare