22 aug

06.28 Gymmat. Idag är de hemmalektioner några stycken.

En saluhäst ska filmas och en utlovad gratäng ska lagas. Birk ska ha potatisgratäng m köttfärs.

Tänk så mkt frågeställningar som är heliga,man tar inte ställning. Man blir verkligen obekväm för många.

Träning…..ridning…… Ur ett KBT perspektiv tror jag att en mycket hög % av ens resultat är i huvet/tanken. Handlar inte om att ”tänk positivt” utan vad man tänker under tiden man rider. Lite som i de dagliga livet. Om man sätter de i ridpasset. Alla tankefällor man drabbas av.

Jag rider mkt bättre när jag mår bättre och just ser svårigheter på ett annat sätt. Att de knölar till sej i ridningen och man stöter på problem men vad blir de för tanke av de?? Det är de som är frågan ,vad blir svaret på frågan och vad bli de för resultat av svaret.

Klart man ska rida m känsla men oxå ..man behöver tänka sig för o inte bli för känslostyrd. En känd tränare sa en gång man behöver va rätt smart för att rida bra. Smart i de perspektivet man ska klara av att tänka.

Kör man för fort i en kurva på väg hem och därför kör i diket varje gång så saktar man till slut farten. Man gör inte samma hela tiden. Gäller i ridningen oxå . Att orka hålla tänkandet igång.

Sedan är de en del andra faktorer,visst. Mental uthållighet är mkt bra men då kommer vi in på KBT igen.(kan jag tycka)

Orka när de känns dåligt.

Man behöver faktiskt ha en hyfsad fysik. Alla kan träna mer. Alla kan ge de 20 min varje morron men man måste bestämma sej.

Nu stall14478327_867547106678313_7140800063550259200_n