14 aug

CarroZ06.30 Vilken dag igår alltså. Ryggen…eller höften. Ut i stall…hade en del samtal jag ville hänga på vid 8.00 så gick in för att ringa. Tid hos Kiropraktor  men vid 15.50. Ska ju va i Filipstad 17 och innan hämta Birk. Birk skulle dessutom ha en kompis här vars mamma inte har körkort = hämta. Behövde starka tabletter så jag fick en tid på Vårdcentralen 14.00  -handlade.. Sent in,fick recept,hämta killen,mötte upp mor m Birk och Lars i stan som tog barnen samt maten  o åkte hem. Runberg konstaterade inflammation i höften m tillhörande låst bäcken o lite vanligt skit oxå.

Knäckte o greja….Mer Voltaren…morfintabletter till natt osv. Idag huvudvärk (säkert från knäcket i går för huvet fick sej oxå) bättre i höft. Iväg till Filipstad ,hemma 20.15

Idag är de spekulanter…..kanske rida??? vet inte. Lite annat pyssel och lektioner till sent.

Är ju anmäld till Falun och skulle behöva rida.

 

Zachary börjar funka. Carro fick rida igår. Gick inte. Fick sitta av Trischa efter hon hoppat till en gång o de kändes som ett pistolskott i höften. Man kan ju skjuta från höften ,de är ju lite coolt men inte bli skjuten i höften.