12 aug

06.28 Vaknade vid 6 .Ska ut o promenera vid 7 har jag bestämt. Käka frukost m Lotta kl 8.30. Vi dömer en liten snutt på em idag så jag ska sticka o kolla på lite kläder till Birk.Limegrönt beställt

Medbjuden ikväll till en domare men jag ska backa. Inte social fobi utan just nu mer trött .Trött? Nej men jag vill göra lite egna små projekt.

Några riktigt fina hästar igår. Man ser bl.a SandroHit blodet…..vilken lätthet.Är fåfängan värd 6-7000:- Ja de bestämmer man väl själv givetvis. Jag har ett par Cavallostövlar som nu för andra gången ä inlämnade på blixtlåslagning. Tänkte skita i dom o köpa några snyggare. Börja o fundera(för en gångs skull) Snygga..kosta 7000:- +För o känna mej/va snygg vid tävling,nej jag har nu lämnat in de gamla. De går…..varken sämre eller bättre rent resultatmässigt.

Jag vet när jag dömer kan jag reagera på nåt snyggt eller fult precis när ekipaget kommer in på banan men det försvinner liksom när klassen börjar. Ser inte om de är en hjälm för 10000 eller 1000.

9.21 Promenad på Golfbanan i en timme m diverse mag-plankövningar. ..Intagit en fräsch frukost tillsammans m Lotta. Nu lite sightseeing .