6 aug

07.15 Gympat en timme. dvs cykel,mage,biceps o lite lite baksida lår. Vaknar 5 m huvudvärk o görstel i nacke o bakhuvud. Treo,starkt kaffe o cykel= borta. Snacka om spänningshuvudvärk

Tänkte på när jag satt o kolla VM i friidrott igrkväll. Jag har högre puls i soffan än om jag mockar t.ex. eller rider.

Handlade inte om spänningen i TV utan ofta när jag inte rör mig alls så blir de högre. Usch..de är inte så skönt kan jag säga.

Idag stalltjänst,rida tre stycken. lektion 11-lunchfodra och sedan ska jag va inne nån timme o greja med en del saker. Åker till mor på em o bl.a hämtar Birk.-handlar.

Igår va de Wäse som hade tävling här hemma. FIna Fiona var med på sin andra start. Lite svår häst m fin kapacitet. Ett exempel på en häst som ”fel” köpare har kunnat leta rätt på nåt och sedan reklamerat. Vi tränade i veckan och den är dominant,lite drama men magisk. ”rätt träning” så blir de bra men att man inte fattar detta??? Amanda som har henne red så otroligt bra i programmet och man såg verkligen vad de kan bli. MEN hon sa oxå att hon hade värk i ljumskar,mage o nån blåsa i handen efter träningarna. Ibland är de så-jobbigt.