17 juli

Trisch galoppEGEDAHLS TRISHIA       07.05 Gymmat.Mitt i sommarn. Idag känns som sista dagen med lite luft. Bara 3 lektioner. Nån vilodag för häst.

Har svårt för lata personer. Vad är det att vara lat???Man kan nog vara lat på olika sätt. I olika sammanhang. Mot sej själv kanske ,då ofta med konsekvens endast för sig självt. Man kan va lat i ett annat sammanhang. Alltid vara steget efter så att säga. Se om andra gör saker före.Invänta liksom.

Att ha en sfär runt sej själv……man ser om sej själv först. Man ställer inte frågor: SKa du ha? Vad ska du?   Inte heller : Jag gjorde klart…….eller jag fixa ”det” åt nån annan.

Man tar för sig själv…… Jag är-Jag känner-Jag vill   man går med skygglappar för ett eventuellt ”ingripande”  Hmm…..

Ja s kan de va.

Hästfronten…har två superhästar. Zachary och Trischia. . Har även Colt som är SÅ fin i sin mekanik men rätt valpig ännu. Har en galopp som man nästan aldrig sett.

Trinity returen som va ”oridbar” ….skulle inte tro de. Härlig skritt,fin galopp och precis som släktingen Chaos-en utvecklingsbar trav.

Chaos…den begåvade. Så lätt för de mesta. Falsterbo från 51% 55% 58% i våras.

Segrat MsvC på 67% som 5 åring

Tore…..mitt emellan allt.

17.50 Idag va de AGneta & Eirin som gästade. Gick fint. Trischa fotad. Kändes fin. SKiftat i hagarna. Varit o badat m Birk,jag frös,var inte ens i vattnet. Satte mej i bilen o titta. De blåste o va typ 18 grader  Huga.

Köpte jordgubbar. Rommarinerar en del av dem att ha till glass.

Mycket dömande framöver.Kul.