12 juli

17661770_1504208362959289_1496095468935970816_n07.12 Gymmat en timme…skönt. Första på en vecka. För alla Er som anar en viss Hypokondri hos mej…..njae lite sant men börjar inte med att jag är inbillningssjuk i en egentlig mening utan handlar om SKRÄCKEN av att inte mota en ev sjukdom i grind.

Med en sjukpenning på 37:- dagen är jag minst sagt livrädd för att bli sjuk. Bryta ben o armar OK ,då kan man jobba men sjuk….går inte. SÅ länge jag kan ta min feber o se så gör jag de. Har inget utrymme att ”ta igen mej” några dagar utan behöver veta om de bara är att köra på.

Idag lektioner,Samantha kollas en sista gång och söker Markne för hingstval på sin märr.

Städning och upplock efter resan.

Planera lite framöver.

18.41 Grejat hela dagen.  Samantha dräktig ,fölet beräknat 10 maj… Pappa är Demand e Ampere –äggDonShufro

Spännande. Lätt o få kontakt med Herr Markne i Falsterbovimlet….NOT Han behöver bestämma hingst.

Idag red jag Trischia. Cilla red Zachy och jag kollade. Fasen vilken hårding.Grundarbete. Det är inte alltid lätt att ta till sig de när man tycker hästen är rätt OK egentligen men vad vill man ”ha för ridning” ?

Carro red returhästen Triniti som enl uppgift var oridbar.  Funkar fint.

I morron fortsätta inne-renset och rida.