7 juli

06.25   Bättre,sämre,bättre osv…. Kommer inte ihåg sist de va så här men va faan . Kommer inte o gnälla mer över just denna sjukdomshistoria.

Sov på soffan. Låg i sängen,kunde inte sova alls. La mej i soffan o satte på Judge Judy……puffa till kudden,täcket över o fönstret öppet. Somna direkt. Hann inte se fem sek. hahahahahah

Idag packar o fixar dag. ska rida två.Samantha ska kollas måndag men vi kör upp idag då de inte finns fordon hemma måndag.

Kom hem 22 från Sunne igår.Hård macka o te.

Har inte kört min morrongympa på en vecka nu….surt som fasen.

Tänk hur det är….denna hästförsäljarbranshen är hemsk många gånger.
Jag orkar inte längre.

Se bara på Frieda som köptes tillbaka 2 ggr som är SÅ framgångsrik borta i Östergötland.Vann ytterligare en MsvB5 igår på 70%!!!!!!! Vann i helgen oxå.blom blomm

Se på Vesterdams Chaos…knäppgöken som skenat,vi har inte kommit upp alls…ibland har de tagit 20 min….skum häst. Tålmodigt och lyhört arbete..gått från 51% i april till att nu åka till Falsterbo och gått på 67% i MsvC som 5 åring.

En del hästar med ”speciell” stam kan vara speciella att rida. Gå till sig själv och ens förmåga att klara av …man kanske helt enkelt inte klarar hästen. Få då ridhjälp. Man behöver inte leta reda på fel för att reklamera till varje pris.

Plus att det ev fyndet inte alls behöver hänga ihop m upplevt ”problem” 
Jag har själv köpt en fantastisk häst som jag har svårt att klara av. Tror inte de är nåt fel ,jag får ge de tid och jobba på. Har han inte framme för skänkel alltid-inte bra på en del filurer.
En del hästar får man ge lite längre tid än andra.

Sålde en häst till Norrland ,hörde ryktesvägen den såldes för hon redde inte ut den. Nu går den som ett spjut.