17-18 juni

06.01 Fikar. Ska strax ut o rida. Ja nu går de undan…..Avslutning Birk i kyrkan….Gulligt . Fredag kom Martin för träningar och Tore gick fint…..Zachie bra men gjorde sina konstiga saker.Vi löste de någotsånär.

Grillning och samkväm,13 personer-jättemysigt. Vi tränar,umgås,äter o sover. Gött.

Nästa dag va Zachy likadan och jag sa : Jag fattar va du säger ,jag gör de du säger,jag är inte rädd,men ser ingen röd tråd mer än att de är konstigt. Martin sitter upp….likadant(tur)   Ska kolla han i mun. Håller tummar. Det är en snäll häst och detta stämmer inte.

Hann inte rida mer innan jag skulle till Hammarö för SM dömningar.  Ja kval är de väl iallaall….hahaha Gick bra trots att jag va rätt sleten . Kul.

Carro åkte till Grevagården för två dagars tävlande på Chaos. LB3 igår på 69% och skall idag se om hon får ett kval till ,Har ett Falsterbokval färdigt.

Nu ridning,Hammarö startar 9.00 till 17.30 . Blev lite längre än väntat…Ungponny idag.

22.03 LÅÅÅNG dag,inte längre än de som arrangerar SM men lång ändå.Vilket sjå o dra runt…..Hatten av som man säger.

Idag dömde jag ungponny…..kul

Carro red bra idag…LA3 m missar 68% och trea. Var fin i kvalprogram,lite märkliga siffror och 71.6%. I morron 07.45-18.30 dömningSkarmavbild-2017-06-12-kl.-09.32.26-1024x570