2-3-4-5 juni

Östersund 2

Birk på Pinchos m födelsedags Drink a la 10 år idagÖstersund

Birk upp på FrösönÖstersund

Orsa-älgen ökar sin travÖstersund107.02 Litet pytte cykelpass….. fika.

Dagarna rusar verkligen. På fredag morron åkte jag ,Birk & mor till Östersund för dömningar.Det bestämdes så eftersom jag dömde ganska ”då och då” hade en ledig stund på dagen . Vi bodde på Scandic mitt i stan. Fredag var dessutom Birks födelsedag. Han hade på måndagen samma vecka startat sin pencillinkur mot streptockocker och var hemma från skolan.

Vi hade beställt bord på Pinchos och det låg bredvid hotellet så de passa fint.

Kör-mässigt var sträckan Mora-Östersund helt vedervärdig. Hahahah inte ett grejs”ful” skog hela vägen.

Lördagen dömde jag LA-MsvB -MsvA. Fin anläggning o trevliga människor.Under pausen på dagen hämta jag sällskapet och vi åkte runt på Frösön o titta. Lunchade.

Hemma på hotellet vid 19.30. Somna 22.

Besökte ett gym båda mornarna. Fint. Ingick så att säga.

Söndagen var de MsvB-LB-St Georg.

I den dagens paus spela vi minigolf och fikade på ett finare bageri m goda sallader-plättar m sylt/grädde.

Bestämdes under denna lunch att veckor fram till Midsommar BÖR sockerintaget strypas . Varit mkt ett tag.

SLutade döma 16.30 och resan hem påbörjades. Körde kissnödig så ett vid vägkanten stopp plaerades efter 1.5 timme. Dessa kisstopp på vägen ,eller bakom bil medför ett litet stressmoment vilket är bra för vakenheten så att säga.Körde sedan till Mora där Birk var lovad Max-nuggets. Vi tog drive -in och fortsatte. Ett litet kiss utanför Lesjöfors? och sedan hem. Landade på gården 00.10.

Ställer in Strömsholm pga många skäl. Ett tidsbrist-tomt i stallet-trött och hörde vi skulle få betala inträde för att deltaga. Inte farligt i sig men eftersom vi ska handla allt intag själva så tjänar man iallafall på oss. Kändes småaktigt. Man kan säkert sitta bredvid nån annan gång om man frågar. Inte heller en obligatorisk kurs.

Dagen blir då hemma i stall, rida. mocka osv. I morron Eda,tors Sunne och fre lör Vansbro