25-26-27 maj

Hittills 8 kycklingar kläckta….några kvar.

Kyckling Kyckling118.17 Snacka om att dagarna bara försvinner….

Torsdag var de dömning av ponnier och em/kväll övernattningsfest för Birk . Hans killkompisar sov över,samtidigt hade vi lite grillning så några vuxenkompisar kom förbi oxå.

Fredag va de ridning fm och träning hela em till 19.30. Grillning även nu men va för trött. Gjorde en impulsefteranmälan till Sörmon på Tore. Behöver kvala till MsvB igen. Så nu kan alla poliser va lugna.

Tore fick 63 och 64%. Siffror som 8 på skolor,7 på ökningar,enkla byten osv . Första klassen massa skitsmåmissar  andra klassen bättre men en 2 och 3 var en plump i protokoll. Herr Surgubbe. Men kvalad. Två hästar som ska in i Medelsvår B.

Cilla red en MsvB5 och ägde. 68% och vinst.

Träningar direkt när jag kom från Sörmon och klar nu. Smutsig och trött.