21 maj

06.10 Lite gymning. Har ju en ny typ av planka……Ligger på mage,stoppar in fötter i två öglor som hänger från taket,i samma höjd som kropp.rakt ut alltså. Sedan intar man plankposition. MEN drar in ben i en crunch grejoch sedan ut igen. Tar rejält.

Sov i soffan i natt.  MItt sovande är en hel vetenskap..eller inte. Ganska basic kanske. ? Igå ex vis var jag trött. Sov 5 timmar,till Vara……ute m lektioner hela dagen och körde hem. …

När jag halv 11 lägger mej är jag klarvaken. Hjärnan på högvarv,de gäller dag,i morron och en massa saker som skall göras eller inte göras. Kan vara att jag behöver vattna blommor,släppa ut höns,hinna rida,när ska jag åka? planera tävlingar etc…..Det enda o göra ,om jag inte somnat på 5 min., är att gå ut i soffan. Men fördel den lilla soffan där jag inte får plats. Benen utanför om jag är sträckt. Behöver krypa ihop. Lägga mej med kuddar rätt som i  en kokong.

Sätta på typ Judge Judy. SOmnar inom 5-10 min. Att titta på nåt o lyssna hindrar mej från de andra tankarna .Blir väl som ett annourlunda Ångesttäcke man kan köpa….Säkert billigare.  Har ju vintertid med fördel använd mormors gamla täcke. Tjockt o tungt.

Nu stall,mocka fläta åt Carro som ska tävla.

13.17 Bra flätat…Carro 68% i LA3 och blev tvåa. Hahahah Fasen vilken kung hon är att rida.

Red Zachy,gick bra!!! Förhoppningsvis börjar de släppa. Känner så väl nu när han vill gå ”påspänning”. Vattnat hästar ute och kapade lite ved. Köttfärssås & spagetti.diskat. Nu 26 minuter innan Takeoff till Sunne. Vad göra. Inget ??

I morron ska jag rida två innan 7.45. Jag lovat Birk o vara med ”en dag i skolan”. Kl 13 ska vi till frisör i stan o Birk friseras. Filipstad em.