4-5-6-maj

22.36 Puh vilka dagar. Datorkrångel på topp. Var till Markne tors freda.

Zachary på tårna och jag fick Cilla att longera mej  först. Gött när man blivit gammal o skiter i att de ser löjligt ut men jag har svårt att se mej sitta kvar i en rejäl brall av en övertänd 1.85 häst. En sko flög allvärldens väg men han va helt opåverkad av detta.

Markne gilla han jättemkt,bästa jag haft och fick gärna lämna kvar honom. Jo de är jobb,halter .

Han sa att hästen sitter så fint ihop,lätt fram och bra bak så han ska på träning ridas ” isär”. Ja detta motsatstänk är så rätt.Filmade och fick med två fina byten. Gjorde bara två för de var heller inte viktigt tyckte han. Godis från ryggen i halter för att skapa förtroende. Det var mer i de som brast.

Jättekul. De flyttar om 2 veckor men han tyckte jag skulle försöka komma innan dess igen.

Jag frågar hur framtiden blir och han skulle peta in mej i tre veckors träningar på Arphus om jag ville. Startar i sommar. Gissa om jag ville.

Strul med ett spermahämt i Kvänum. Nu tror jag den hamnat i Samanta iallafall. Valde Demand på Lövsta.

Idag va de migrändags. Spruta kl 04.00 i morse. Oroligt och jobbogt. Hade lovat vara coach i Filipstad och de ordna sig. Fina prestationer av elever. Eirin 3 a i MsvA Agneta vannMsvA och CIlla som är här placerad i MsvC och fin debut i MsvB.

Carro lotsade Chaos proffsigt genom en LA:3 med diverse småtrams men SÅ MKT bättre än förra gången. Underbart.

I morron stall-Filipstad och lektioner.

Info kommer om en sadel jag ska bli återförsäljare för. Helt underbar . Macel