30 april

05.50 Fikar o gör lite pappersgrejs. Ska snart klä mej för Överdomeri på Hammarö. Hade hellre dömt en vanlig klass men så är de. Kunde inte heller döma då Eirin ska tävla idag. De som regelbundet tränar ska man inte döma . Rider nån ibland lite sporadiskt kvittar de men jag har några stammisar så att säga.

Dömning igår gick fint o de va kul som fasen trots hövve. Johan va den enda som märkte nåt. Han har väl sett mej förr…… Han sa Va trött o grå du ser ut…. Kommer ihåg en gång jag o Johan va i Norrköping för träning och sedan tävling. Vi red för Stig Kempe. Jag kunde inte rida ena dagen pga av Migrän. Låg. Typ 1000 år sedan.

Nåja såg några riktigt fina hästar och några man inte fattar att de överhuvudtaget kommit med. Handlar inte endast om kvalite på häst utan insikten i själva ridningen.

Startlistor och protokoll färdiga till den STORA tävlingen här hemma i morron. Håller tummar för kval två till MsvB för mej men man vet aldrig alltså.