18 april

17934005_1328133180573583_3207622288371351552_n06.56 Gymat o fikat. Vaknat utan huvudvärk i två dagar. Fattar inget.Skönt.

Idag hemmadag i stall och rida.

16.36 Jag tvekar att skriva……varför? Ja de vet jag inte heller egentligen. Trött kanske?

Trött på mitt egna gnällande och beklagande som jag inte kan häva. Jag är så utbränd. Ärligt. Vill inte ens prata om de då många säger att de oxå är glömska och trötta. Nej de är ingen tävling men jag vill inte höra om de. Blir mer o mer uppmärksammad avv fenomenet(som jag hoppas jag inte har för mkt själv) att när man ex vis säger: Gud va int i hövve jag har. Eller värk i en fot eller man är trött.

Då svarar i 95% den man pratar med att den har oxå ont eller är trött. Ja så är de…kan va en normalisering eller en tröst av nåt slag. När man är riktigt trött orkar man inte…….höra.

Jag älskar o arbeta. Jag älskar att ha lektioner och döma,mocka etc. Har INGET med detta att göra.

Dock har flera års skit mentalt,själsmässigt och annat kommit riktigt ikapp kan man säga.

Mottot: hur svårt kan de va????? är verkligen aktuellt.

Saker i sig behöver inte vara jobbiga men det blir högvis. Det ÄR inte jobbigt att jobba men annat kan va jobbigt.

Att sova illa…..har dock sovit OK i två nätter.

Att vakna 10 ggr o va klarvaken varje gång,hjärnan på högspinn gällande nåt strul.

Att ha en varm huvudvärk med tillhörande trötthet…..glömma,inte komma ihåg nåt som sades för 10 min sedan,man trippelbokar. Skriv upp säger folk. Ja men eftersom man dessutom blir ”dum i huvet” i sin effektivitet så tror man fortfarande man ska hålla info i huvet i 5 min och ska skriva upp sedan.Lappar man skriver upp försvinner,SMS tappas,mail,man får liksom kramp i hjärnan.

Man åker åt fel håll i bilen o hittar inte till ex vis Kil(va de nu är för ställe)    det hände för flera år sedan oxå. Fick stanna när jag skulle till Sunne….hitta inte. Fick inte fram info i huvet om vägen….

Sådär ja.

Ridit idag. Utebanan. Två hästar mått dåligt i bena av hagarna o leran. Tror vi ska ta en inne dag  morron. Grushagar funkar dock…