6-7-8-April

18.55 Mkt har de varit. På Onsdagen brann de…..inne i mitt huve. Det bara susade. Åkte aldrig till Filipstad. Tur man har Ewa som vikarie….en klippa.

Torsdag va jag med min mor till några ställen.

Fredag va de begravning. Vilken grej en begravning är. Jag har inga som helst s.k behov av detta…..kan lika gärna skippa. Går faktiskt mest för ”alla andra”

Tycker de är fint men vilken smärta man utstår. Nästan som man går dit för att späka sig i sorg. Svårt. Ida Eckerwall sjöng Oh Helga Natt så jag rös…..Magi!!

Jättefint,bra präst o vackert.

Idag har vi haft tävling på fm. MsvC och staratde ju Zackary fast jag inte hade tänkt då hans halter inte är bra. Fick femmor men mkt va bra o skötte sig perfekt. 70% blev de. Målet var 62% så det lovar gott.

Tore blev placerad i LB efter en strulig travdel. Carro ramla av eller vad man ska kalla de på framridning. SKötte de som de proffs hon är och red Chaos i LB på 63% med felridning och nåt omslag. Poängen däremellan fina.

Hade direkt efter de 5 lektioner och sedan fodring. Nu kväll,fixa biljett till Danmark och åker i morron kväll. Hämta hästar.IMG_1228