23 mars

07.15 Släppt ut och fodrat. NU frukost m Birk och sedan iväg till skolan. Tebaka och rida,mocka. Luncha med mor i stan,hämta glasögon,har ett KBT samtal med f.d klient(så att säga) och lektion hemma 17.30. Full dag känns de som,frågan är om det ÄR full dag? Ja jag tror nog de.

Till helgen kommer Martin. Kul. Gött nu när man slipper att frysa ihjäl samtidigt utan man kan softa lite. Dömer Filipstad först på lördagen.

Har lite problem med mitt fokus. Det är för mkt skit för att jag med raska steg ska gå vidare. Är de så att skit dras till en eller att man nästan söker skit??Eller blir de skit av grejer man gör för man är dum i huvet?Godtrogen? eller…..ja inte vet jag längre.

21.00Intensiv dag.  Lunchat m mor på restaurangskolan. Rekommenderas !!!Halstrad röding m smörslungad potatis,härlig salladsbuffe m mkt spännande. Efterrätt Lingonsorbet m kolasås. 95:-

Hämtade nya glasögon.

Underbart!!!.:_

Iväg och hade ett Kbt samtal på eftermiddan och sedan hem för lektion. Dammigt ridhus gjorde de lite jobbigt. Lars ska få igång bevattningen i morron.-Thank god

I morron rida o förbereda till helgen.