3 mars

DRESSYRSADEL SÄLJES

WELLINGTON SVART  FINT SKICK  9000:-

Sadel 3 Sadel1 sadel5Sadel1sadel5

16788926_228358347631231_5964807755565891584_n 17077371_382707838780156_3497612480127959040_n06.17 Hövvevärk-fikar.Stel i nacke.Dagens status typ. Fett najs

Backar lite i veckan. Tisdag 04.20 bar de av till Danmark. Agneta,min partner in crime hängde på.

Packat fika o dyl körde vi nog i ett sträck till Malmö och tog bron över till Köpenhamn-mot Slagelseområdet.

Kom fram vid 14 till första hästen. Menad till mig. mer info kommer om den fixar sin besiktning o dyl.

Därifrån tebax mot Köpenhamn. Handlade presenter till Lars i en stormarknad(gissa-de va t.om extrapris)

Kollade häst nr på som stod på en konstig anläggning lite i stan……inklämd så de blev som en innergård. Hästen klarade av alla de mentala bitarna som den utsattes för. Märklig byggnad,trånga korridorer att rida i osv. Samma med den ,väntar på besiktning . Fina hästar!!!!

Då va kl 19 och vi bestämde att köra till Sverige och sova i bilen vid 22 cirkus.

När vi kom till svenska sidan blev de värsta utryckningen från gränspolisen..polismännen sprang o kastade sig i bilar o ett väldans pådrag.

Körde några minuter in mot Malmö och E20….blåljus på två civilbilar……ytterligare några minuter samma sak.

De va verkligen krigszon-känsla. Usch. Värre än när jag bodde i SanFransisco.

Nånstans i Halland blev de 5 timmars sömn i bilen. Vaknade 03 o fortsatte köra mot civilisationen o Molkom.

När vi närmade oss Grums va ja så b.jnödig så jag sa vi va tvungna att stanna. Gick på Rastas toa. Hastar in och får se en städerska ,hon håller på o städar för fullt och är liksom 1 meter från mej när jag ska sätta fart. Hahahahahah hamnar i facket TYPISKT!! haha

Hemma 9 och får då en extradag på nåtvis. Sover 30 min i soffan och beslutar mej för att göra töliga saker den dagen dvs lämna in min ridstövel som gick isönder  på tävlingen,lämna in dator för koll(den blev utdömd)klippa mej och handla en massa hästmat.

Hos frissan blev de en typiskt igen. Jag har bästa frisören på GRYM men de hade inga tider på flera veckor och det var nu jag hade tid. Håret tjockt som en mössa  usch. Då jag lämnar stövel på OBS så tänker jag: här får de duga ,en dropin. Jodå de hade tid. En frissa som verkade vara 11 år i både sätt och utseende.

När jag ligger i tvätten kommer jag på att jag inte låst bilen ,eftersom jag ”bara” skulle in m stöveln egentligen. Dator ligger framme osv. Jag säger jag måste ut o låsa. Springer ut m blött hår och frisörcapen svajande. Hahahahahah

Blev INTE som jag ville men det är inte mössigt iallafall.

Igår red jag två och hade en lektion. Ägnade några timmar åt att tömma grejer på dator. Har ju ett externt minne…lärde mej hos IT firman. Det va en jävla massa grejer alltså. Får försöka en stund till idag. Man kan ju nu passa på att sortera dem oxå vilken är görbra.

När jag provred häst nummer ett kände jag mej gammal,tjock och ur form. Är de då sant? Är den känslan rätt. Vi kollar….gammal-ja faktiskt,känner mej dock äldre för jag inte trimmat mej på sistone. Svårt att orka menalt faktiskt. Hamnar i skitEkorrhjulet. Tjock? Njae inte tjock direkt men vägde mej måndag. Gått upp 1.5 kilo. Detta pga av mkt sötsaker,rider mindre,ingen gymping. Enkelt!!!. Ur form är för jag rider mindre. Så visst va de lite sant!

Därför har jag i två dagar i princip endast ätit min hemmagjorda grönsakssoppa. Potatis,morötter,selleri,palsternacka,blomkål,broccoli och purjo. Inget sött!!!   Ska börja cykla mina 30 min och spela Tricky. fr.om i morron.

Idag då…….rida fm,lektioner i em .I morron lugnare. Söndag späckad m lektioner. All in m programträning

En häst kommer att lämnas hit från Ågewall. Den ska ridas och säljas så småningom. Spännande!!!

Nu är de vår.snart