22-23 feb

sssshh05.45 Fikar. Kom hem 21.00 igårkväll från en liten vistelse i Göteborg.

På tisdag em körde jag ner och när jag åkte kom jag på att jag skulle kunna hinna se unghästklasser..hade inte tänkt så långt. Martin startade 17.30 m 6 åring.

Hotellet som jag sov på låg en liten bit därifrån,exakt 2 km har jag nu kollat. Uppför en backe typ.

Jag hittade hotellet och checkade in light,dvs lämnade grejerna i foajen och sprang ner till Scandinavium.Kom ner vid 16.45.Hittade biljettluckan,fattade (inte kollat ordentligt) att jag hade rabatt på min biljett till forumet men inte jättemkt pengar. Väl inne så va de mkt platser att välja på.Kul!

Såg 6-7 åringar. Några 6 åringar riktigt fina…..inte riktigt lika fina 7 åringar. I mått mätt Scandinavium alltså. Klart de är fina men kanske förväntat sig mer.

Messade Martin ett Grattis till 3 platsen och att jag såg honom.

Var färdigt strax före 19.30 och avvägde att hitta nånstans o köpa nåt att äta eller skynda tillbaka till hotellet. När jag reste mej o skulle gå va ju benen som stockar. Inte van att sprinta 2 km på asfalt direkt-dessutom helt ouppvärmd.

Kom in på rummet o knäppte på TV. Farmen börjar!!!! Gött.

Telefonen ringer och Martin ringer o frågar vad jag gör/ska göra nu.Är på vippen att bekräfta min tråkighet genom att säga : Ska se på Farmen(hade dessutom de på inspelning hemma)

Njae inget sa jag-helt svettig efter mina ruscher fram o tebax.

Du kan väl komma ner till Gothia o käka med oss! Ok säger jag ,kommer!! Dusch och iväg 2 km igen. hahahh

En öl-ett glas vin och ett jätteräckmacka. Trevligt och härligt ställe.

Vid 22 avslutade vi,de var tvungna att lämna stall 08.00 nästa morron. Jag hastade upp till hotellet igen.Puh.

På onsdag morron gick jag ner till gymmet men kom aldrig igång,kände mej så där stressad med tider osv. Greja lite men promenerade ner till Mässan vid 07.15

Fika -Hittade inte biljetten utan stod o fick hjälp med inställningar i telefonen för att hitta betalningen ..efter 10 svettiga minuter så fann vi mailet med bekräftelsen.

Forumet i sig en besvikelse. Stressat-proffsigt på ett sätt-inget utrymme för diskussion. Efter varje talare fick de bli 2-3 ? korta kommentarer från besökarna.

De informerade att vissa företag var med o sponsrade forumet så biljettpriset kunde hållas nere och vi skulle va ”tacksamma” för detta. Det var bara de att 75% av forumet var ren reklam för dessa.

Hade förväntat mig mer gällande företagardelen,dagordningen vilseledande.

Statistik gällande skador från Agria-vilka som jobbar på olika kliniker och vad de har att erbjuda,flummigt möta kund tal….njae.

Behållningen var en jurist som pekade på de avtal/testamenten som är bra att ha iordning,Hur Toretenssons släp&lastbilar byggdes upp och givetvis Pether Markne.

Inga bensträckare,fikapaus m kissning 10 min osv. Inte bra.

Idag är de stall och Sunneträningar.