28 jan

06.50 Fikar och ska strax ut i stallet. Har givetvis bokat fel i Branäs.. fel o fel det är bokat men på fel ställe. Jag ska ringa o kolla men går de inte att byta så blir de säkert jättebra. Inget sämre ellerså men fel ställe.

Idag en trevlig dag hoppas jag .Sovit jättegott. Puh. Gladiatorerna ikväll!! Man kanske kan säga att livet i sig är som en Gladiatorarena? Bra i KBT?? NJae.

EN sak vet jag med all säkerhet att jag har villat bort mina dömningar. Har varit tillfrågad lite då och då…inte alltid haft papper o penna. Dator har ju tuppjuck och krånglar. Man får ju ett mail att man är inlagd i en propp men först när arrangören skriver den och de kan va månader emellan. Hamnar då de i skräppost eller nåt konstigt så blir de som de blir. Spännande.

21.39 Avatar gick så gött idag…vilken pärla. Nyklippt va han oxå.

Egentligen handlar de mesta om hur bra man är på att ta motgångar. Här i livet. Att va lycklig är väl inge svårt men att klara motgångar är värre tyvärr är de ju inte en vågskål som hålls jämn.