26 jan

15876257_911173272351308_38120184099110912_n(1)

ELLER INTE

 

06.04 Som en liten fortsättning på gårdagen så genomförde jag projektet sova-soffa. Resultatet blev om gårdagens huvudvärk va en 8.5( vanlig huvudvärk inte migrän) så va de idag 7. En klar förbättrning alltså.

Känner att den lanar av så att säga. Vaknade bara en gång. Inga piller denna gång så de verkar göra varken till eller från. Kan de va så att denna gamla kropp har en tillvänjning på typ 3-4 tabletter sedan skiter den i att lyssna?

Har överhuvudtaget svårt att reagera på tabletter. Bra eller dåligt? Inte vet jag.

Volvon fixad. I love it. Koppling och motor till vindrutetorkare lagad. Inte Lars eftersom han har gjort slut m Volvo.

Idag själv i stall…..åker till Sunne i em för några träningar. Lars kommer hem ikväll.

12.38 Käkat. Ont i hövve…ska bada innan jag åker till Sunne. Hästar ute ännu,får ta in när jag ska sticka. Ridit Avatar….tur att han finns alltså. Han är som min bästa kompis.Vilken häst.

De bästa hästar som passerat revy i mitt liv är de som inte varit besiktigade……eller röntgade. Toddy,Avatar…..sålt fler som ska debutera Svår dressyr i år som varit gårdsbesiktigade eller bara på klinik. De kvittar liksom.