5 jan

06.05 fikar. fryser lite om öronen…..+13 inne -14 ute. Nån slags harmoni nästan. Men de sprakar i kaminen o långkallingar på.

Idag hemmadag m stalltjänst. Hamnar i läget ridning??? njae. I ett sånt här fall får de löpa på. SKa man rida får de bli i anslutning till mockningen. Kall/varm/kall ingen höjdare.

Bakade jätttegott matbröd igårkväll och degblandaren står redo för bullbak idag.

Året börjar ta form så att säga. Domaruppdrag ploppar in,svårt att alltid kunna svara då min önskan om en egen tävlingshäst inte lämnat mej ännu(bitter-JA)

Ett uttryck jag blir så störd av är ”Det är du värd”   Värd? Tror jag ska ,för alla där ute som är intresserade ” skriva en lite bok om vad jag stör mej på. Att skriva kan dock va ett sätt att lätta tryck på. Min pappa skrev som dikthäften och limerickar.

Att man är värd nåt…… klart man är värd men ordet att vara värd är knepigt. Ligger mkt bakom men visst kan man slänga sig med att vara värd eller styrkekram som också är på MIN lista över skituttryck.

En del av dessa uttryck tycker jag säger mer om den som säger de än den de sägs till.