23 dec

06.11 Fikar.Gör namnskylt till ny häst.Igår gjorde jag rödbetssallad för första gången i mitt liv. Gott o lätt. Varför köper man de???

Huset är väl julklart förutom mina badrumsmattor a la JUL. = röda.

Ont i halsen men de går .Lars ska idag ,enl tradition griljera två skinkor. Köttbullar klara inför knytkalasjulen hos mormor. Får nog göra några till då jag fick info om antalet personer som kommer……

Idag är de filmtajm och ridning. Inger julledigt så stall ska göras först. Försökte få Birk att hjälpa till men han hade jullov sa han?! haha En promenad o titta på saker i skogen har han lovat mej iallafall.

Blir mkt stilla m dator osv.

Spekulanter i helgen .Törs inte heller berätta för lars att de skrapar i Volvon högra framdäck när man svänger vänster. Han hatar Volvon. Jag älskar Volvon. Jobbiga förhållanden.tomterovtomtemammaogat

Gjorde julfransar igår. !!!!!!

17.00 Risgrynsgröten blev skitgo. Koka upp o ställde på ettan så den var klar efter min o Birks promenad.Lars har börjat m skinkor. Nya hästen riden ,fin som fasen.Nya bilder osv.