19 dec

julgran06.00  Fikar. Intensiv helg vill ja lova. Fredag Julbord m Lars jobb Höjdens Brunnsborrning. Gott & trevligt.

Åt ju mest lax o Janson men de är gott.

For hem vid 23.30 .Stall på morron och sedan en lektion. Vid 13 kom Martin Ågewall. Dressyrträning till 19.30 ca. Allt förberett då jag i detta fall är lite kontrollfreak konstigt nog. Några nya ansikten dök upp.

När jag prata me Martin i telefon ,när han körde hit säger han: De ska bli kul,jag är jättetaggad.

Han är verkligen taggad,vilket engagemang! Om nån någonsin tycker att jag är intensiv så är jag som en urvriden trasa i jämförelse. Härligt.

Jag red Avatar. Han är ju lite ”som han är” men några bra tips på övningar och nästa dag var han mkt bättre,bland de bättre jag kännt i vissa moment. Carro red m på två 4 åringar. Vesterdams Chaos och Freimann af Hvarre.

Gilla dem båda. Freimann lite enklare rent allmänt.

Vi hade gemensam middag på kvällen. Jag hade på fredag innan julbordet bakat Foccaciabröd,fyllt kycklingfile så de ”bökigaste” va klart. God hjälp av Agneta försåss.

På kvällen åt vi,9pers i de lilla köket men de går!!! Hade övernattande 4 + Martin. De går de med. Principen hjärterum,stjärterum.

Nästa gång 21-22 jan.

Denna vecka ska väl flyta på fram till jul. Riktig julgran kläddes igår.

Filipstad i kväll.